"Почему "власти" молчат? Наверное, семьи уже вывезли": Донеччани у паніці через екстрене зведення укріплень у місті (фото)

Підконтрольні ОРДО пабліки публікують сьогоднішні фото Донецької «адміністрації», повідомляючи, що мішків з піском, які закривають вікна будівлі стає все більше, передають Патріоти України.
Як раніше повідомляли ресурси «республіки», члени НЗФ почали зміцнювати всі «адмінбудівлі» і судячи з усього ситуація стає серйозніше. Мирні жителі ОРДО перелякані діями найманців і припускають, що йде підготовка до «наступу ЗСУ»:

«Что происходит?! Почему власть молчит? Сами баррикадируются, „сохраняются“. Наверное и семьи уже вывезли в РФ, а простой народ как всегда в неведении»;

«Глупо надеяться на их милость… большинство из властей уже давно имеет жилье на России…»;
«Когда в центре города админ здания обкладывают мешками с песком, то это уже говорит о подготовке к уличным боям и вероятности прицельного обстрела по этим зданиям».

При цьому частина користувачів вважає, що боятися нема чого і це не більше, ніж помилкова тривога:

«Все на месте. И их семьи тоже. Да, сотрудников предупредили чтобы все важные личные документы были всегда при себе. Более того, при необходимости разрешили пользоваться сейфами для хранения на работе».

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.