"Почерк Кремля": Курносова вказала на російський слід у катастрофі в Броварах і нагадала про два схожі інциденти

Російська політична аналітикиня Ольга Курносова вважає, що авіакатастрофа у Броварах, у якій загинуло керівництво МВС, зокрема міністр відомства Денис Монастирський - невипадковість. Вона бачить у трагедії "почерк Кремля". Таку версію Курносова висловила в ексклюзивному коментарі ТСН.ua, передають Патріоти України.

"Мені ця аварія нагадала катастрофу, яка відбулася у Росії. На виборах 1996 року балотувався у президенти генерал Лебідь. Це була достатньо помітна фігура у російській політиці, після цього він бун губернатором. Його політична вага залишалася досить серйозним. Він загинув у дуже подібній катастрофі. Його вертоліт нібито зачепився за дроти, він впав і розбився. Всі загинули. Після цього деякі говорили про диверсію і що ця аварія була підлаштована. Звичайно, владі це було невигідно і видала за нещасний випадок - помилка пілота. Я розумію, що підготовлену диверсію можна видати за помилку пілота", - зазначила вона.

Також Курносова пригадала аварію під Смоленськом, в якій загинув президент Польщі Лех Качинський та інше вище керівництво держави. Росія досі дотримується версії помилки пілота. Ця версія звучала після падання гвинтокрила ДСНС.

"Це вигідно Кремлю. Майже все керівництво МВС гине. Я не вірю, що це може бути випадковість. Впевнена на 90%. Також пригадую авіакатастрофу у Польщі. Росія досі дотримується версії помилки пілота. Тобто, якщо щось таке трапляється, то у Росії - це помилка пілота і погані погодні умови. Зараз залишається багато версії того, що це, звичайно, була диверсія. Спроба видати диверсію за помилку пілота - це почерк Кремля, російський спецслуж", - впевнена аналітикиня.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...