Почне з "лібертаріанця"-Стефанчука: Кива пообіцяв "забирати життя" слуг Зеленського за відібрану нагородну зброю та звання кандидата наук (відео)

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива емоційно відреагував на відібрані у нього владою нагородну зброю та кандидатське звання, і різко висловився на адресу чинної влади, зазначають Патріоти України.

Він заявив, що та може забирати у нього нагороди, але він обов'язково відреагує. "Я буду у вас забирати ваші життя", – сказав Кива.

Також він пообіцяв відібрати квартири у спікера ВР Руслана Стефанчука.

Нагадаємо, 16 листопада народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що до нього прийшли з обшуком. За його словами, обшуки буцімто проводились у межах одразу декількох кримінальних проваджень.

Кива уточнив, що обшук проводили ДБР та Офіс генпрокурора в будинку, де проживає його 2-річна дитина та її мати.

У ДБР пояснили, що обшук відбувся у межах кримінального провадження щодо незаконного поводження зі зброєю.

Пізніше міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав указ про позбавлення народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви права на нагородну зброю.

Також сам Кива заявив, що у нього відібрали і звання кандидата наук.

Довідка: 26 жовтня стосовно нардепа Іллі Киви, який стріляниною відсвяткував річницю загибелі українського політичного діяча Степана Бандери, порушили кримінальне провадження.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...