"Почнеться хаос": Данілов висловився щодо можливого удару по Україні "брудною бомбою"

У тому випадку, якщо Росія все ж таки наважиться застосувати проти України ядерну зброю, світ має дати швидку і рішучу відповідь. У іншому випадку запанує хаос, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов під час телемарафону 30 вересня, передають Патріоти України.

"Якщо буде застосування ядерної зброї, а світ на це не реагуватиме, то тоді ядерна зброя, так звану "брудну бомбу" матиме таку кількість країн, що в світі розпочнеться хаос", - заявив він.

Секретар РНБО також звернув увагу на те, що застосування ядерної зброї неприпустиме, оскільки є певні міжнародні зобов'язання. "Якщо Росія вважає, що не може виконувати ці зобов'язання, Ну давайте будемо дивитися, як світ реагуватиме, якщо це трапиться", - заявив Данілов.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...