Почули в усьому місті: В окупованому Бердянську прогримів потужний вибух (фото)

У тимчасово окупованому Росією Бердянську в Запорізькій області в четвер, 8 вересня, пролунав сильний вибух. Місцеві мешканці почули гучні звуки близько 22.20. Вибух було чути практично в усіх районах міста. У Telegram-каналі "Запорізька січ" опублікували фото, на якому видно яскраву заграву, передають Патріоти України.

У Telegram-каналі Бердянської міської ради з посиланням на місцевих жителів також повідомили, що у населеному пункті пролунав вибух. "Бердянці повідомляють про сильний вибух у місті! Чекаємо на подробиці!" – йдеться у повідомленні.

Окупаційна "влада" Бердянська інцидент поки що не коментувала.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...