​Почути голос "войовничої меншості" поки далеко не зайшло: Звіробій запропонувала Зеленському зустрітися "без сторонньої гопоти"

Волонтерка Маруся Звіробій запропонувала зустрітися президенту Володимиру Зеленському один на один. Про що написала в Telegram, зазначають Патріоти України.

«Я хочу зустрітись з Зеленським. Один на один! Можна з прослушкою і відеонаглядом. Але віч на віч. Без сторонньої гопоти! В нього має бути хоч один шанс почути голос «войовничої меншості»! Це питання національної безпеки! Щоб він потім, коли його оточення втопить всіх у крові, не казав, що чогось не знав», - зазначила жінка.

На думку волонтерки, Зеленський буде не проти зустрічі.

«Володя, я думаю ти не будеш проти. Просто поясню по пунктах чого хочуть ті що постійно гудять в тебе під офісом! А ти далі, знаючи те все, приймай рішення, які схочеш, але ми принаймні будемо знати, що ти вкурсі, що в тебе під вікнами відбувається», - додала активістка.

Звіробій порадила главі держави не відтягувати зустріч «поки далеко не зайшло».

«Якщо погодишся, то лише за це потисну руку», - наголосила вона.

Перед цим Звіробій заявила, що президент Володимир Зеленський та його оточення самі підштовхують суспільство до революції.

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...