"Почув вашу співучу мову": Зеленський поставив на місце Рабиновича (відео)

Нардеп Рабинович вийшов до трибуни і публічно виступив проти скасування мораторію на продаж землі в Україні, виступаючи при цьому українською.

Вадим Рабинович. Фото: РБК.

Український президент Володимир Зеленський різко поставив на місце нардепа від "Опозиційної платформи - За життя" Вадима Рабиновича після його виступу в парламенті, передають Патріоти України.

Рабинович вийшов до трибуни і публічно виступив проти скасування мораторію на продаж землі в Україні, виступаючи при цьому українською мовою. Однак відразу після цього взяв слово Зеленський і насамперед звернувся до Рабиновича і в блискучій манері поставив соратника Медведчука на місце, зірвавши оплески. Епізод потрапив у прямий ефір українських телеканалів і був опублікований в Інтернеті.

"В першу чергу, я хотів би звернутися до пана Вадима Рабиновича. Ще раз добрий день! Почув вашу прекрасну, співучу мову ...", - підколов він депутата. "Я хотів би вам сказати, що розглядається питання про зняття депутатської недоторканності, а не про недоторканність землі. Просто нагадати, про що йде мова", - продовжив президент.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...