Починається щось значне? Зеленський дав наказ спростити проходження КПП в ОРДЛО

Президент України Володимир Зеленський доручив спростити процедуру в'їзду-виїзду осіб і переміщення товарів на окупованих територіях Донбасу. Відповідний указ №738 був опублікований на сайті Офісу президента 7 жовтня, документ набуває чинності із дня оприлюднення, передають Патріоти України.

У ньому йдеться, що він був складений з метою створення умов для проходу громадян і проїзду транспорту через річку Сіверський Донець у Станично-Луганському районі, забезпечення відновлення зруйнованого мосту і облаштування КПВВ, зокрема і "Станиця Луганська".

Так, Генштабу та Луганській ОДА Зеленський доручив поставити цілодобову охорону і освітлення місць зберігання будматеріалів для зруйнованого мосту, а також своєчасно завершити всі роботи.

Кабінету міністрів президент розпорядився "опрацювати питання щодо спрощення в'їзду та виїзду осіб і переміщення товарів" у (та із) ОРДЛО, а також медичної допомоги на них. Крім цього, уряд має відремонтувати автомобільні дороги Н-21 Старобільськ-Луганськ-Хрустальний-Макіївка-Донецьк (на ділянці Старобільськ-Щастя) і Т1306 Сєвєродонецьк-Новоайдар.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...