Починається "війна": У Кличка прокоментували звернення Богдана щодо його звільнення

Глава Офісу Президента України Андрій Богдан надіслав лист до Кабінету Міністрів України з проханням звільнити голову КМДА Києва Віталія Кличка. У його прес-службі зазначають: наразі жодної інформації ні до КМДА, ні особисто до Віталія Кличка не надходило. Також у прес-службі додали, що володіють лише тією інформацією, яка шириться у ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Лист адресований не КМДА, не меру і там адресат написаний, Олександр Сергійович (Саєнко, – ред.). Нас про таке не повідомляли. І це ж лист Богдана про те, щоб підготувати подання, а чому власне не з'явилося саме подання? Чи спрямоване воно на Кабмін?.. От те, що викинули у простір, те ми і обговорюємо. Копію або повідомлення про такий лист нам ще не прислали. – розповіла прес-секретар Віталія Кличка Оксана Зінов’єва у коментарі. Сам адресат, Олександр Саєнко, підтвердив отримання листа.

Варто зазначити, що посада голови КМДА і Міського Голови наразі є "спільно-суміщеною". Проте нова влада планує "розділити" ці посади.

Ймовірно на посаду мера столиці претендуватиме Олександр Ткаченко (новообраний депутат від "Слуги народу", а донедавна – Гендиректор телеканалу 1+1).

Місцеві вибори мають відбутися восени 2020 року – якщо не призначать дострокові. Віталій Кличко також має намір удруге балотуватися на посаду міського голови Києва.

Джерело: 24 канал

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...