Починаючи із 20-го жовтня: Росіян, яких можна мобілізувати, "закривають" у Білорусі

Рівень загрози наступу з Білорусі зростає. Тим часом росіян, які підлягають мобілізації, раптом перестали випускати з Білорусі. Росії абсолютно байдуже на своїх людей. Їх кидають на фронт, як "гарматне м'ясо". Тим часом тих, кого ще можна мобілізувати, вирішили тримати у зоні, куди може дотягнутися рука Кремля. Телеграм-канали повідомляють, що росіян призовного віку вже не випускають з Білорусі, інформують Патріоти України.

Чоловіків знімають з літаків та автобусів

Лише упродовж дня 21 жовтня з рейсів зняли щонайменше 10 людей. Свою історію розповів 23-річний Гліб з Санкт-Петербурга. Хлопець не хоче нічого змінювати у своїй країні. Однак й помирати на війні у нього бажання нема. Тому він обрав варіант втекти з Росії.

Виїхати Гліб намагався тричі. Спершу обрав маршрут Росія – ОАЕ. Однак в аеропорту Домодєдово хлопця не випустили.

Далі Гліб намагався виїхати до Білорусі автобусом. Тоді прикордонники також не дозволили втікачу перетнути кордон. Заявили, що він є у списках та не може виїхати з Росії.

Нарешті Глібу вдалося потрапити до Мінська. Звідти хлопець сподівався вилетіти до Туреччини. Однак знову втрутилися прикордонники. Цього разу – білоруські. Вони заборонили Глібу виїжджати.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...