"Починають усвідомлювати, що їх кидають на м'ясо": Український воїн розповів, чи багато окупантів здається в полон

Командир екіпажу безпілотних авіакомплексів "Кара небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України Андрій Отченаш зазначив, що значна частина особового складу РФ хоче вижити й здається в полон Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ситуація на лінії оборони, яку тримає бригада "Рубіж", залишається напруженою. Протягом майже місяця ворог щодня продовжує штурмові дії, намагаючись досягти бодай якихось результатів. Однак фактично вони не досягають своїх цілей, враховуючи втрати, які зазнають. Ми знищуємо техніку противника та значну кількість його особового складу", - зауважив Отченаш.

За словами командира екіпажу безпілотних авіакомплексів "Кара небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України, є певна кількість військовополонених РФ, які добровільно здаються в полон через низький морально-психологічний стан.

"Росіяни починають усвідомлювати, що їх кидають на м'ясо. 80% ворожих штурмів розбиваються об лінію оборони нашої бригади, і вони просто гинуть. Тому значна частина особового складу РФ зараз хоче вижити й здається в полон", - наголосив Отченаш.

Путін готує атаки по українських ядерних об’єктах, - глава МЗС України

середа, 16 жовтень 2024, 21:40

Російський диктатор Володимир Путін готує удари по об’єктах ядерної енергетики України. Запобігти цьому може надання дозволу на застосування далекобійної зброї по РФ. Про це йдеться у заяві нового голови Міністерства закордонних справ України Андрія Си...

В Офісі президента натякнули, про що йдеться у таємних додатках до плану перемоги

середа, 16 жовтень 2024, 20:52

Таємні додатки до плану перемоги України у війні містять інформацію про удари по військових об'єктах на території Росії. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України. За його словами, йдеться, зокрема, про ...