"Починаються бої безпосередньо в окопах і траншеях": Воїн ЗСУ розповів про мережу підземних тунелів окупантів (відео)

У Запорізькій області російські загарбники добре зміцнили не лише першу, а й другу та третю лінії своєї оборони. Ба більше, подекуди вони створили підземні тунелі для прихованого переміщення між позиціями, передають Патріоти України.

Це у прямій трансляції "Радіо Свобода" у вівторок, 5 вересня, підтвердив військовослужбовець Збройних сил України Костянтин Денисов. Запис ефіру доступний на YouTube-каналі меді

Раніше про російські тунелі на другій лінії на півдні розповідав речник сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун. За його словами, ця лінія оборони є досить потужною, навіть незважаючи на меншу щільність мінних полів.

Денисов згоден із цим. Він сказав, що друга та третя лінії оборони противника облаштовані нормально, там є і природні, і штучні укріплення, постійно працюють дрони загарбників. Ближче до лінії фронту окупанти підвезли підкріплення і у військовій техніці, і в живій силі.

"Під час прориву "перших" захисних ліній росіян, заходячи на позиції, зачищаєш – і наче з-під землі вилазять російські спецназівці й починаються стрілецькі бої безпосередньо в окопах і траншеях. Таке вже бачили", – зазначив військовослужбовець.

Він розповів, що противник дуже активно використовує авіацію, щоб полювати на нашу техніку, і здійснює обстріли керованими ракетами. В таких умовах працювати дуже складно.

"Наші хлопці теж набралися бойового досвіду. На жаль, важкою ціною", – сказав Денисов. Він наголосив, що захисники України використовують нестандартні ходи, щоб витіснити ворога з нашої землі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...