Починаються серйозні проблеми: "Слуга народу" Верещук звільнилася з важливої посади в Раді

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що написала заяву на звільнення з посади представниці Кабінету міністрів у Верховній Раді, а причиною цього вказала проблеми комунікації між урядом та парламентом, передають Патріоти України.

"Дякую всім, хто допомагав мені в цій роботі. Сфокусуюсь на роботі в Комітеті з національної безпеки, оборони та розвідки", – написала Верещук на своїй фейсбук-сторінці.

Вже в кулуарах парламенту Верещук пояснила, що її рішення пов’язане з проблемами комунікації.

Це моя ініціатива, я вважаю, що ми маємо різне бачення в підходах щодо комунікації між Кабміном і парламентом, – сказала депутатка.

Вона уточила, що згадані відмінності стосуються якості роботи уряду з депутатами в парламенті. Верещук додала, що Кабмін не завжди чує думку депутатів та визнала, що пропоновані нею форми комунікації між гілками влади виявилися неефективними.

А в коментарі виданню "Рубрика" Верещук сказала, що вирішила звільнитися після розмови з Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком: "Вона пов’язана з тим, що ми не знайшли точок дотику у співпраці з прем’єр-міністром".

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...