Подаю заяви до СБУ та ДБР: Єрмак пригрозив нардепу Леросу через скандальне відео з його братом

Андрій Єрмак висловив впевненість, що Гео Леросу "доведеться відповідати" за звинувачення.
Андрій Єрмак. Фото: Главком.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що подає заяву до СБУ та ДБР через відео, розповсюджене народним депутатом від "Слуги народу" Гео Леросом. Про це Єрмак написав у facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - написав Єрмак.

За словами глави Офісу президента, його брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і приймав участь у бойових діях як доброволець. "Я і моя родина - чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом. Гео Лерос, і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про "червоні лінії", за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов", - заявив Єрмак.

Також він переконаний, що Леросу доведеться відповідати за звинувачення. "Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто би за тобою не стояв! Дуже сумно що такий, як ти, опинився в партії "Слуга народу" серед багатьох гідних людей, які теж, сподіваюсь, дадуть оцінку твоїм діям", - написав Єрмак.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...