Подалі від головного осередку майбутніх "клієнтів": Антикорупційному суду виділили нове приміщення в Києві

У вересні очікується початок судових засідань, а до кінця року - перші вироки

5 липня Вищий антикорупційний суд і Регіональне відділення Фонду державного майна України у м.Києві підписали договір, на підставі якого суд буде забезпечено приміщенням за адресою просп. Перемоги, 41, в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Судова влада України".

"Це стало можливим завдяки активним діям багатьох людей, окремо слід відзначити зусилля команди міжнародної групи підтримки створення Вищого антикорупційного суду та Офісу Президента України", - йдеться в повідомленні.

Слід нагадати, що раніше було прийнято рішення про тимчасове розміщення Антикорупційного суду в приміщеннях за адресами вул. Хрещатик, 42, А, і пров. Хрестовий, 4, А, площі яких було вкрай недостатньо для нормальної роботи суду.

Нагадуємо, загальні збори суддів Вищого антикорупційного суду ухвалили рішення про початок здійснення правосуддя з 5 вересня 2019 року.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: