Подаруночок путіну на день народження вийшов на славу: З'явився супутниковий знімок догорілої нафтобази у Феодосії

Пожежа зачепила 12 резервуарів нафтового терміналу, повністю знищено - вісім

Дим від пожежі на нафтобазі у Феодосії Атакована українськими силами нафтобаза у Феодосії догоріла. В результаті пожежі було знищено вісім резервуарів. Про це повідомляють OSINT-аналітики Telegram-каналу КіберБорошно, передають Патріоти України.

Аналітики показали фото атакованого майже тиждень тому нафтового термінала на окупованому півострові. Нині нафтобаза повністю догоріла.

"Пожежа зачепила 12 резервуарів. Повністю знищено - вісім. Також згоріли будівлі на території", - сказано в повідомленні.

Так званий "глава" окупаційної адміністрації Феодосії Ігор Ткаченко в суботу, 12 жовтня, заявив, що жителі міста повертаються після евакуації.

Він додав, що вчора зранку ще продовжували ліквідовувати наслідки пожежі. В місті скасували режим надзвичайної ситуації техногенного характеру.

Як відомо, ЗСУ в ніч проти 7 жовтня завдали удару по морському нафтовому терміналу в Феодосії.

Додамо, що в тимчасово окупованій Феодосії в Криму після удару ЗСУ по морському нафтовому терміналу 7 жовтня виник дефіцит пального для збройних сил Росії. Окупанти масово створюють мобільні заправні станції.

Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...