"Подарунок" прилетів точно в ціль: Українські захисники за допомогою дрона знищили ворожу техніку (відео)

Захисники України показали влучний удар по техніці російських окупантів. За допомогою аеророзвідки вони знищили кілька цілей на кордоні Миколаївської та Херсонської областей, передають Патріоти України.

Відповідне відео було оприлюднено на офіційній сторінці української Аеророзвідки у Facebook. "Завдяки нашим "небесним кораблям" окупанти недорахувалися БМД-2. Працюємо і далі на перемогу!" – йдеться в публікації.

На відео військові показали, як російську бойову техніку вдалося знищити за допомогою бойових дронів, шо влучно скинули снаряди на бронетехніку ворога.
Аеророзвідка – бойовий підрозділ, який веде спостереження за силами супротивника за допомогою безпілотників та комплексів відеоспостереження. Був створений 2014 року українськими волонтерами.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...