Подавився шматком м'яса: У Москві під час вечері безглуздою смертю помер полковник ФСБ

У Росії під час вечері загинув 50-річний полковник ФСБ Максим Єрьомін із позивним "Єрьома". Причиною став шматочок м'яса, що застряг у дихальних шляхах. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України.

Стався інцидент у Москві ще в неділю, 25 серпня, діляться джерела журналістів. Під час вечері Максим Єрьомін різко відчув себе погано і йому стало складно дихати. На місце одразу ж викликали медиків, але вони вже ніяк не змогли йому допомогти.

"Причиною став шматочок м'яса, що застряг у нього в дихальних шляхах. Єрьоміна терміново доставили в лікарню імені Ворохобова, але врятувати не змогли. Причиною смерті стала механічна асфіксія", — йдеться в повідомленні

Максим Єрьомін: чим був відомий полковник ФСБ

Baza пише, що в 90-х роках загиблий чоловік був видним учасником навколофутбольного руху. Єрьома, як його почали називати друзі, був одним із засновників знаменитого угруповання фанатів ЦСКА Red-Blue-Warriors.

При цьому у звичайному житті Максим Єрьомін служив у ФСБ. На початку 00-х його відправили на Кавказ, де він мав вiдношення до ліквідації низки відомих польових командирів.

За всі роки роботи в російській спецслужбі він дослужився до звання полковника ФСБ і начальника відділу по боротьбі з тероризмом. До слова, автори матеріалу також розповіли про відрядження Максима Єрьоміна до Сирії. У загиблого залишилося троє дітей.

"Насправді так відбувається щоразу": Берлінський експерт розповів, як у Німеччині сприйняли Курську операцію

середа, 28 серпень 2024, 11:47

Український наступ в Курській області спричинив злам у сприйнятті цієї війни на Заході. Зокрема німецькі політики вже не бояться ескалації з боку Росії. Про це в інтерв’ю "УП" розповів німецький політичний експерт російського походження Сергій Сумлєнни...

Не всі хочуть помирати за Путіна: Росіяни на окупованих територіях створюють загони для пошуку дезертирів

середа, 28 серпень 2024, 11:20

Росіяни наростили кількість загонів, які шукають дезертирів та збільшили кількість блокпостів на тимчасово окупованих територіях, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). За інформацією ЦНС, після затримання втіка...