Подібне до подібного: Скандальний "слуга" Трухін у Трускавці проводить час з ще більш сумнозвісним Татаровим

Учасник скандальної ДТП нардеп від “Слуги народу” Олександр Трухін в Трускавці вільно спілкується з куратором силового блоку в Офісі Президента Олегом Татаровим.

Журналістка “Радіо Свобода” Власта Лазур розповіла, що у Трускавці де відбувається з’їзд фракції “Слуга народу” Трухін, який нещодавно став учасником скандальної ДТП під Києвом спілкується із заступником голови Офісу Президента Олегом Татаровим, зазначають Патріоти України.

Фото Vlasta Lazur

“Гортайте далі. Татаров п’є каву з Трухіним”, – додала журналістка.

Як відомо, дорожньо транспортна пригода сталася 23 серпня у Дарницькому районі. Водій автомобіля Audi не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху. Він зіткнувся з автомобілем Ford, після чого перший транспортний засіб наїхав на автомобіль Daewoo. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди шість осіб, серед яких двоє дітей та Голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження, повідомили ЗМІ.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...