Подоляк пояснив, чому Пєсков раптово визнав "величезні" втрати Росії у війні з Україною

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що плани російської влади щодо "перемоги" у війні проти України зруйновані. Тому зараз видно нервову реакцію політичної еліти РФ, яка проявляється у дивних заявах, передають Патріоти України.

Серед таких заяв Подоляк називає раптове визнання путінським прес-секретарем Дмитром Пєсковим величезних втрат серед російських військових. Про це він розповів у ефірі національного телемарафону.

За його словами, російська влада перестала розуміти, що відбувається, адже всі їхні плани щодо так званого "бліцкригу" в Україні зійшли нанівець. При цьому РФ тепер не має жодних шансів здобути перемогу у війні.

"Останні два тижні взагалі "топи" російські, номенклатура російська, політична еліта постійно роблять якісь дивні заяви. Видно, що вони дуже нервують. Вони взагалі не розуміють, що відбувається, тому що вже майже півтора місяці йде війна, в якій у них немає шансів у тому вигляді, як вони планували зі своїми понтами. Вже таких шансів немає", – сказав Подоляк.

Також він додав, що висловлювання Пєскова про втрати РФ на війні свідчить про нервову реакцію політичної еліти країни-агресора. Подоляк наголосив, що Росія не розраховувала на такі величезні втрати.

"Пан Пєсков просто показує, що вони не розуміють, як це все закінчиться для них з точки зору, що вони повинні втратити набагато більше, ніж втратили б, якби закінчували б, наприклад, тиждень тому. І це все нервова реакція Російської Федерації, російської еліти", – зазначив радник глави Офісу президента.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...