"Подорож по РФ ми навіть і не планували": У Білому Домі відповіли на нові "санкції" від Путіна

Американські політики, представники Білого Дому, проти яких запровадила санкції Росія, не мали наміру подорожувати до РФ. Тож санкції на них не вплинуть. Про це під час свого брифінгу заявила прес-секретар Білого Дому Джен Псакі, передають Патріоти України.

"Якщо нам знадобиться провести прямі та непрямі контакти з Росією – я впевнена, у нас буде така можливість", – підкреслила Псакі. Брифінг транслювався на офіційному сайті Білого Дому.

Зазначимо, що Росія ввела персональні санкції проти американських політиків. Їм заборонили їздити до РФ. Також, якби вони мали активи в Росії, їх би заморозили. Хто потрапив до списку санкцій: Президент США Джо Байден, державний секретар Ентоні Блінкен, міністр оборони Ллойд Остін, голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі, радник національної безпеки Джейкоб Салліван, директор ЦРУ Вільям Бернс, прес-секретар Білого дому Джен Псакі, Даліп Сінгх, заступник радника Байдена з національної безпеки з міжнародної економіки, адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Пауер, син президента Байдена Хантер Байден, колишній держсекретар Хілларі Клінтон, заступник міністра фінансів Уоллі Адейемо, Рета Джо Льюїс, президент та голова ради директорів Експортно-імпортного банку.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: