Подружжя з нетерпінням чекало народження малюка: Спливли подробиці про жінку, вбиту російською ракетою в Дніпрі (фото)

Унаслідок ракетного удару в Дніпрі загинула 25-річна Інна Оданець. Жінка чекала на дитину, передають Патріоти України.

Уламки ракети впали на АЗС, близько 21:30 там пролунав вибух. Саме тоді Інна приїхала на заправку разом зі своїм чоловіком Максимом, пише Меморіал.ua. Жінка згоріла в автомобілі живцем, чоловік отримав поранення – у важкому стані він перебуває в лікарні.

Інна Оданець закінчила Дніпропетровський факультет Київського національного університету культури та мистецтв за спеціальністю "документознавство". Працювала в дитячому розважальному центрі. Разом із чоловіком з нетерпінням чекали на народження дитини.

"Для нас це велика втрата. Не хочемо в це вірити. Це найбільша втрата для батьків. Так не має бути, це біль на все життя", – розповіла подруга Інни Анастасія. У загиблої залишилися мама, бабуся, чоловік та сестра.

Допомогти близьким Інни можна за наступними реквізитами:

4966 8046 0806 4852 – Оданець Наталія Іванівна (мама Інни),

5375 4114 1570 1635 – Шлигіна Марина Геннадіївна (мама Максима).

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...