"Подставить президента под удар": Екс-нардеп анонсував "нову атаку" Коломойського

Мета олігарха очевидна...

Екс-нардеп Верховної Ради Сергій Лещенко б'є на сполох. Він упевнений, що олігарх Ігор Коломойський готує "нову атаку", яка обернеться катастрофою для країни. Подробиці він озвучив на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Лещенко нагадав, що на 25 березня на 13:00 заплановано розгляд Радою гучного закону про неповернення банків колишнім власникам. Він спрямований проти Коломойського, який намагається повернути собі націоналізований "ПриватБанк". "Це (ухвалення закону - ред.) має стати сигналом про готовність України виконати свою частину зобов'язань і наблизити отримання траншу МВФ", - написав Лещенко.

Він запевняє, що олігарх через своїх депутатів у ВР намагається голосування зірвати. Проблема в тому, що в зв'язку з карантином через COVID-19 традиційне голосування в сесійному залі під питанням. Депутати обговорюють питання про проведення його заочно через телеміст. І категорично проти цього виступає нардеп "Слуги народу" Олександр Дубинський, якого пов'язують з Коломойським. Він відкрито закликає колег саботувати засідання, лякаючи їх кримінальними справами. Важливо зазначити, що, крім "закону проти Коломойського" завтра також планується прийняття поправок до держбюджету України для стабілізаційного фонду по коронавірус. І затримка з цим питанням може мати важкі наслідки для країни. "Його (Коломойського - ред.) мета очевидна - наплювавши на інтереси України, підставляючи президента під удар, не допустити прийняття закону, який невигідний Коломойському", - констатував Лещенко.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...