"Подумайте про свою репутацію": У Зеленського розкритикували Червоний Хрест через бездіяльність

Окупанти планують провести у Маріуполі так званий "трибунал" над українськими захисниками з Азовсталі, які нині перебувають у полоні. Україна закликала Червоний Хрест втрутитись у це і "нарешті згадати про своє призначення". Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

Він акцентував увагу на тому, що українські воїни захищали свою країну, тому їхні дії були законними. Подоляк порадив Червоному Хресту подумати про свою репутацію.

"Всі військовополонені, зокрема, захисники "Азовсталі", є комбатантами, які на законних підставах захищали свою країну. Тому "маріупольські клітки" - це офіційний військовий злочин Росії. Пора Міжнародному комітету Червоного Хреста і президенту МКЧХ Пітеру Маруреру нарешті згадати про своє призначення і подумати про свою репутацію", - написав він.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...