Подвійна вакцинація не врятувала. Аваков захворів на коронавірус - в якому стані екс-міністр

Арсен Аваков заразився коронавірусом. Деякі ЗМІ пишуть, що екс-міністр внутрішніх справ перебуває "у важкому стані". Однак виновник події це заперечує, зазначають Патріоти України. Так Telegram-канал "Монастырь", писали, що його стан "оцінюється як важкий".

Через деякий час Аваков сам прокоментував свій стан. Дійсно, у нього COVID. Але, як можна зрозуміти по посту екс-міністра в Instagram, чутки про його "важкий стан" дуже сильно перебільшені.

Також Аваков зазначив, що захворів "короною", незважаючи на те, що привитий (навесні 2021 року, на самому початку масової вакцинації, співробітники МВС повинні були отримати щеплення одними з перших - ред.)

"Читаю, про себе в інтернеті, що, мовляв, помираю від ковіду. На щастя, ні! Ні, недругам цього не дочекатися! А друзів заспокою. Так, крізь два щеплення пробив вірус. Вдома, на самоізоляції. Без важких симптомів. Сиджу, п'ю чай, дивлюся ТБ, читаю книжки. А це, на фото - мої помічники - вітаміни! Спасибі тим, хто турбується. Я в порядку. Бережіть себе!" - написав Аваков, підкріпивши до посту фото, на якому він посміхається, тримаючи в руках пакет з лимонами і коренем імбиру.

Аваков захворів на коронавірус: в якому стані екс-міністр

Зазначимо, що до цього Аваков не хворів коронавірусом, хоча свого часу "короною" заражалися люди з близького оточення екс-міністра. Зокрема, у грудні 2020 року вірус "скосив" його заступника Антона Геращенка.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Арсен Аваков пішов у відставку з поста глави МВС цього року, влітку. Цей пост він займав більше 8 років. У липні він повідомив, що знайшов собі нове заняття "до душі".


Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...