"Подивіться, як Росія нагнітала": Військовий експерт відповів, чи є загроза ракетних атак по Україні найближчим часом

Загроза ракетних атак по Україні сьогодні та найближчим часом зберігається. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив військовий експерт Олександр Мусієнко, передають Патріоти України.

"Зберігаються передумови й загрози ракетних атак сьогодні, завтра і найближчим часом... Поки що сказати, що готується щось таке надзвичайне, чого ми ще не пережили на своєму гіркому досвіді, цього не простежується", - зазначив він. За словами експерта, також присутній і елемент психологічного тиску росіянами на українців.

"Подивіться як Росія нагнітала. Пам'ятаєте ось ці відбивачі, які літали, беспілотники, які проводили начебто розвідку? Це все було покладено в основу, і вони це проводили якраз перед і під час публікацій про те, що Росія сконцентрувала велику кількість авіації на кордонах з Україною... Елемент психологічної війни досить потужно присутній", - підкреслив Мусієнко.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...