"Подивіться на їхні неймовірні обличчя": У Міноборони України показали генералів, які керують звільненням півдня (фото)

У Міноборони назвали командувачів, які керують звільненням території півдня України. Перевага наших Збройних сил перед ворогом в мотивації і розумі нашого командування, у нас на всіх фронтах потужні загартовані в боях командувачі, це вони направляють, планують, ведуть за собою. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр, передають Патріоти України.

За словами Маляр, звільненням українських територій на півдні керують бригадний генерал Олександр Тарнавський, генерал-майор Андрій Ковальчук, бригадний генерал Андрій Грицьков, бригадний генерал Михайло Драпатий та бригадний генерал Андрій Гнатов.

Заступниця міністра також опублікувала фото командувачів. "Подивіться на їхні неймовірні обличчя. Це глиби внутрішньої сили, військового досвіду, незламності характеру та волі до перемоги", - додала вона.



На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...