"Подивіться на момент виходу з літака": В українській розвідці натякнули, що до Ірану літав двійник Путіна

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував нещодавнє відео, на якому російський президент Володимир Путін помітно шкутильгав, виходячи із літака в Ірані. Коментуючи цей інцидент, керівник української розвідки засумнівався, чи був на відео справді очільник Кремля Путін. Про це керівник української розвідки розповів в ефірі спільного телемарафону у п'ятницю, 22 липня, передають Патріоти України.

"Я прямо не відповім на це запитання (про стан Путіна - ред.), лише натякну. Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного Путіна з літака. Чи Путін це взагалі?" - коротко відповів Буданов.

Зауважимо, що російський диктатор Володимир Путін нещодавно був з візитом в Ірані, і коли він виходив з літака, помітно кульгав. Як видно на відео, спускаючись трапом, Путін помітно шкутильгав, а коли треба було зійти з нижньої сходинки, дивно зістрибнув і вдав, що так і треба. Водночас його охорона впоралася зі сходами цілком успішно і не робила подібних дурних рухів.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...