Погано вчив географію? До України не пустили узбецького "фермера" в одязі з триколором і російським "орлом"

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники не пропустили до України громадянина Узбекистану, який прилетів у одязі з російською символікою, інформують Патріоти України.

Як повідомляється на сайті Держприкордонслужби, через вбрання пасажира рейсу з Ташкенту прикордонники звернули на нього особливу увагу. Зокрема, на одязі мандрівника були зображення прапора та герба країни-агресора та написи "Russian national team".

"Громадянина Узбекистану запросили у службове приміщення для проведення поглибленої перевірки, під час якої він сам зрозумів, що вбрався не зовсім відповідно та вибачився перед усіма українцями. Та це не допомогло іноземцю перетнути український кордон, бо під час прикордонного контролю з’ясувалося, що він не може підтвердити мету своєї поїздки", - розповіли у ДПСУ.

Чоловік повідомив, що планував придбати в Україні трактор для свого сільського господарства, але під час опитування не зміг зрозуміло розповісти ні про свою ферму, ні про те, у кого і який трактор хоче купити. "При цьому мандрівник не мав з собою грошей не те що на покупку сільгосптехніки, а й навіть на бронювання готелю, а місткість його багажу значно перевищувала заявлений термін перебування в Україні", - пояснили прикордонники. Іноземця відправили до Ташкенту зворотнім рейсом.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...