Поганий вплив "слуг"? Вірастюк порівняв зі стравою інтимний орган жінки та відмовився вибачатися

Депутат Верховної Ради від керівної партії "Слуга народу" Василь Вірастюк оскандалився, залишивши неналежний коментар. Його він написав ще 26 грудня під фото, яке у Facebook оприлюднив тренер Андрій Стригун, передають Патріоти України.

Вірастюка зацікавило дуже пікантне фото на сторінці Стригуна. На ньому жінка закинула за голову ноги, від чого до об'єктива камери потрапила “зона бікіні”, яка, до речі, прикрита спідньою білизною.

Депутат у коментарі під зображенням написав: "Вареник із бринзою". Вірастюк, очевидно, порівняв інтимний орган жінки з цією стравою. Пізніше він дописав, що цей "вареник" ще й "на смак як оселедець".

Українська громадськість дуже різко відреагувала на коментар депутата, зазначивши, що він образливий для всіх жінок. Від “слуги народу” вимагають негайних вибачень. Однак вибачатися Вірастюк не став. До того ж був вкрай незадоволений тим, що йому не дають висловлюватися, як він того хоче. Ввечері 28 грудня у Facebook депутат опублікував пост, у якому запропонував усім охочим висловитися, "як йому жити, правильно дихати, з ким дружити та які пости писати". Він дав зрозуміти, що думка громадськості його не хвилює.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...