Поганий знак для окупантів: У Бєлгороді російська військова вантажівка врізалася у дорожний знак "Харків"

У російському Бєлгороді перекинулася військова вантажівка разом з окупантами. Загарбники врізалися у вказівник за написами "Харків" та "Суми". Відео миттєвої карми для окупантів, що бомбили Суми і продовжують щодня руйнувати Харків з'явилося у мережі, інформують Патріоти України.

Українці побачили в інциденті поганий знак для загарбників. На кадрах, знятих росіянами у Бєлгороді, видно перевернуту військову вантажівку. Вона в'їхала у вказівник, що показував напрям руху на Харків – і програла у "двобої" з ним.

"Пацани їхали-їхали – і приїхали... Ніх*я собі! А чого це його так крутонуло?.. Хлопці он досі вилазять", – коментує автор відео. На відео довкола перекинутої вантажівки безпорадно топчуться і чешуть потилиці окупанти. Сама машина лежить на боці.

Українці у цій кумедній історії побачили поганий знак для окупантів. "Погана прикмета для орків Лежати їм всім в сирій землі на Харківщині", "Це точнісенько знак з піднебесної. Розвертай оглоблі, поки не вбився", – пишуть люди.

Більшість коментаторів зійшлися на думці, що карма вийшла заслабкою. "Просто перевернулася,без жмурів? Тоді без толку і карма слабенька", "Краще б вони ноги свої поламали, коли зробили крок на нашу територію", "І хребти! П'ять разів", – посилають українці "промінчики добра" окупантам.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...