"Погода йде на користь ЗСУ на Луганщині": Гайдай розповів, де українські бійці досягають успіхів

Морози (і холодна погода в цілому) сприяє просуванню ЗСУ на певних напрямках у Луганській області - на Сватівському та Кремінському. З такою заявою в телеефірі виступив керівник Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Погода йде на користь нашим військовим на Сватівському та Кремінському напрямках. Чекаємо найближчим часом позитивних новин, які дозволять розвинути успіх ЗСУ", - сказав чиновник.

Як каже Гайдай, на Бахмутському напрямку, зокрема, в районі села Білогорівка, росіяни активно застосовують артилерію та авіацію – для того, щоб прорвати оборону ЗСУ. "У Білогорівці ситуація найважча, але селище наше, цілодобові ворожі атаки наші захисники відбивають. [...] Партизани в Луганській області регулярно підказують, куди цілитися нашій артилерії", - говорить він.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...