"Погода змінилася, тож стало важче працювати": У ЗСУ розповіли, що відбувається на Покровському напрямку

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що росіяни намагаються обійти Покровськ із флангів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Покровський напрямок є одним із найгарячіших, ворог продовжує атакувати. Саме тут за добу відбулося понад 25 спроб штурму. Ворог намагається просунутися до осінніх дощів та захопити більше територій. Наше завдання - стримувати його, виснажувати, і ми це робимо", - наголосив Цехоцький.

За словами офіцера 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, ворог дуже поспішає, тому кидає всі свої резерви та можливості, які є в наявності. Погода змінилася, тож стало важче працювати та здійснювати логістику.

"Ворог не зміг узяти Покровськ у лоб й отримав гідну відсіч. Проте обрав тактику обійти місто з півдня та півночі. Треба бути дуже пильними, адже росіяни постійно проводять розвідку боєм. Працюємо над забезпеченням секретності та замінуванням проходів", - додав Цехоцький.

"Погода змінилася, тож стало важче працювати": У ЗСУ розповіли, що відбувається на Покровському напрямку

середа, 16 жовтень 2024, 23:39

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що росіяни намагаються обійти Покровськ із флангів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Покровський напрямок є одним із на...

"Послухайте, у мене були дуже добрі стосунки": Трамп назвав розмову з Путіним "розумним рішенням"

середа, 16 жовтень 2024, 23:04

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився повідомити, чи говорив він із російським диктатором Володимиром Путіним після звільнення з посади. Водночас він назвав "розумним рішенням" для Сполучених Штатів, якби така розмова відбулася, передають Пат...