"Погорів" на хабарі: Затримано екс-керівника великого оборонного підприємства в Україні (фото)

У вівторок, 5 листопада, в Києві було затримано колишнього заступника гендиректора ВАТ "Завод "Маяк" під час отримання хабара, передають Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, співробітники СБУ та прокуратури затримали одного з колишніх керівників оборонного підприємства під час передачі йому неправомірної вигоди в сумі 200 тисяч доларів США в одному з банків Києва.Крім того, в даний момент проводяться обшуки на ВАТ "Завод "Маяк" і в державній виконавчій службі Оболонського району.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 190 КК, здійснюються заходи щодо документування можливої протиправної діяльності з боку заступника голови правління ПАТ "Завод "Маяк" (державного концерну "Укроборонпром") і колишнього заступника гендиректора, які шляхом обману, в порушення вимог чинного законодавства за попередньою змовою з групою осіб вимагають від суб'єкта господарювання неправомірну вигоду в розмірі 4 500 000 доларів США за прийняття позитивного рішення на користь вказанного суб'єкта підприємницької діяльності в процесі придбання майнового комплексу ВАТ "Завод "Маяк" через Систему електронних торгів арештованим майном (сетами)", - йдеться в повідомленні.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...