Погрожують новим ударом "Калібрами": Росія вивела в Чорне море додаткові ракетоносії

На ранок 7 березня у Чорному морі перебуває чотири російські ракетоносії. Два з них ‒ підводні та два ‒ надводні.

Вони можуть нести 24 крилаті ракети "Калібр". Про це в ефірі національного телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

За її словами, це може бути і "грою на нервах".

"Однак перебування корабельного угруповання, в складі якого є ракетоносії на бойовому чергуванні означає, що рівень загрози ракетної атаки є надзвичайно високим. Вони готові до застосування будь-якої миті", ‒ сказала Гуменюк.

Росіяни також можуть таким чином демонструвати, що у них ще є достатньо ракет для нанесення ударів.

За словами Гуменюк, зросла також активність розвідувальних дронів противника. Російські загарбники намагаються частіше їх запускати з півночі країни, оскільки на півдні їх успішніше виявляє та знищує українська ППО.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...