Погрожують сметною карою: Ірак видав ордер на арешт Трампа

Судові органи Іраку заявили, що в четвер був виданий ордер на арешт американського президента Дональда Трампа у зв'язку з вбивством іранського генерала Касема Сулеймані, передають Патріоти України.

Ордер на арешт був виданий за звинуваченням в умисному вбивстві, яке тягне за собою смертну кару в разі засудження. Навряд чи це буде здійснено, але символічно в останні дні президентства Трампа, повідомляє AP.

Зазначимо, що це не перший ордер на арешт Трампа. Раніше Іран видав ордер на арешт американського президента, і мало того - попросив Інтерпол допомогти в затриманні. У Тегерані заявили, що Трамп і ще три десятки політичних і військових представників США взяли участь у вбивстві генерала Касема Сулеймані на початку минулого року. Дональда Трампа, який опинився на чолі списку, Тегеран обіцяє переслідувати навіть по завершенні президентської каденції.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...