Погрожував війною не тій країні. Російський "експерт" облажався у прямому ефірі Скабеєвої, переплутавши Фінляндію з Естонією (відео)

Росіяни у своєму людиноненависницькому угарі настільки захопилися пошуком дедалі нових «ворогів» РФ, що вже почали плутатися у тому, кого і за що вони збираються "покарати". Так, в ефірі програми пропагандистки Ольги Скабєєвої один з так званих "експертів" почав погрожувати Фінляндії за слова прем'єр-міністра Естонії Каї Каллас.

«Давайте послухаємо дуже важливу заяву, яку зробила фінський прем'єр Кая Каллас. Про те, що росіяни повинні каятися, як вона сказала, так, за свої злочини. Це дуже серйозна заява, тому що досі каятися повинні були фіни (насправді ні - ред.). Тож тепер, по-перше, ми можемо цілком поставити перед Каллас і Фінляндією запитання: А що це означає? Фінляндія відмовляється юридично від Паризького мирного договору? Якщо так, то це може знову відродити територіальні суперечки на півночі Європи», — натякнув він на очевидне бажання РФ спробувати зазіхнути на територіальну цілісність ще однієї сусідньої країни.

Однак Скабєєва несподівано перервала такий бадьорий виступ свого гостя, оскільки редактори повідомили їй у навушник, що насправді Каллас не має до Фінляндії жодного стосунку.

«Просто Кая Каллас з Естонії», — зазначила вона, після чого у студії запала незручна пауза, а на обличчі розгубленого «експерта» чітко проявилося усвідомлення того, як же він щойно облажався.

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...