Погрози, мобілізація та Іран не допоможуть: Подоляк порадив росіянам "мовчки чекати фіналу"

Росії у війні проти України не допоможе мобілізація, погрози чиновників чи співпраця Іраном. Країна-агресор має усвідомити реальність і мовчки чекати фіналу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Twitter радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

"Ані тотальна мобілізація, ані панічні пошуки снарядів, ані таємні контракти з Іраном, ані лавровські погрози не допоможуть… Росії слід усвідомити реальність. Україна до кінця проведе демілітаризацію РФ, вишпурне окупантів з усіх окупованих територій. Мовчки чекайте на фінал…", - написав Подоляк.

Як відомо, російському диктатору Володимиру Путіну представили план щодо збільшення армії РФ приблизно на 30% - до 1,5 млн осіб. Втім, у британській розвідці звертають увагу, коли і як росіяни зможуть цього досягти невідомо.

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...