"Погубила" їжа? Спливли гучні деталі про зникнення Кім Чен Ина, долучився до "розгадки" і Трамп

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин не з'являється на публіці з 11 квітня, що викликало справжній ажіотаж - багато хто вважає, що він міг померти під час операції на серці, яку йому нібито робили через різке погіршення здоров'я, передають Патріоти України.

Південнокорейське видання Daily NK напередодні розповіло, що у лідера КНДР були серйозні проблеми з надмірним курінням і ожирінням, позначилася і перевтома.

За даними Mirror, при зрості приблизно 170 см він важить 127 кг. Колишній шеф-кухар правителя Північної Кореї Кендзі Фудзімото розповів, що Кім ніколи не відмовляв собі в висококалорійних стравах. За вечерею міг з'їсти стейк з яловичини, порцію швейцарського сиру і запити це двома пляшками елітного шампанського.

Не залишив без уваги ситуацію навколо зникнення Кім Чен Ина і президент США Дональд Трамп. У понеділок, 27 квітня, він заявив, що знає про справжній стан здоров'я лідера Північної Кореї.

"У мене є гарна ідея, але я не можу говорити про це зараз. Я сподіваюся, що він у порядку, у мене є інформація про його здоров'я. Скоро ви теж дізнаєтеся правду", - сказав політик.

Незабаром Трамп уточнив, що ніхто не знає, де зараз Кім Чен Ин і навряд чи він міг зробити звернення до робітників у суботу, про яке повідомляли ЗМІ.

Як відомо, раніше розвідка США почала перевірку інформації про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин знаходиться у важкому стані в реанімації після хірургічного втручання. З'явилися чутки і про те, що він помер.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...