Пояснювати росіянам втрату Криму будуть вже зовсім інші люди, без Путіна, - Піонтковський

Пояснювати росіянам втрату Криму будуть вже зовсім інші люди, без Путіна, – Піонтковський

Пропагандисти готують росіян до контрнаступу українських сил. Так Соловйов сумно відзначив, мовляв, Україна серйозно озброюється і від того йому "тривожно". Коли ж ЗСУ будуть звільняти Крим, він разом зі Скабєєвою скажуть, що Росія перемогла - так само як було при звільненні Харківщині та Херсонщини, передають Патріоти України.

"Приймуть, але пояснювати їм, чому це трапилось, будуть вже інші люди. Росіяни під звуки "Лебединого озера" почують повідомлення, що Путін припустив низку серйозних помилок в українському питанні. І у зв'язку з різким погіршенням здоров'я залишив посаду президента Росії та відбув на тривале лікування до Китаю", – припустив публіцист.

За його словами, ті, інші люди, які будуть замість Путіна, пояснюватимуть за допомогою тезисів, які в них вже давно підготовлені. "Вони розповідатимуть, що "воювали не з Україною, а зі всією машиною НАТО – з мільярдом людей і великим економіками, але ми все ж таки врятували свою батьківщину, ми відступили на кордони 1991 року і священні рубежі нашої країни захищені", – наголосив Андрій Піонтковський.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...