Пояснили "спалахом коронавірусу": Найманці "ЛНР" екстрено ввели блокаду Антрацита через страйк шахтарів (відео)

Наразі в місті відсутній зв'язок українського оператора МТС, блокується зв'язок місцевого оператора "Лугаком".

Через страйк шахтарів в Антрациті і ультиматум владі окупанти в екстреному порядку ввели блокаду міста, намагаючись запобігти соціальному вибуху і початку страйків на інших шахтах. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж з окупованої частини Луганської області, передають Патріоти України.

Крім того своєю інформацією поділився і відомий блогер і журналіст Денис Казанський. Стало відомо, що влада "ЛНР" прийняла рішення ввести справжню блокаду міста, відключаючи соціальні мережі, Telegram і інтернет. Наразі в місті відсутній зв'язок українського оператора МТС, блокується зв'язок місцевого оператора "Лугаком". Селище Дубовський, де знаходиться шахта "Комсомольська", повністю блоковане. При цьому бойовики заявляють, що такі рішення прийняті в зв'язку зі спалахом коронавіруса, хоча місцеві жителі стверджують, що спалаху інфекції в регіоні немає.

Казанський дивується, куди поділися всі коментатори, які в 2014 році заявляли, що окупована частина Донбасу є економічно самодостатнім регіоном і проживе без України. Він заявляє, що економіка окупованої частини Донбасу починає "сипатися", оскільки в умовах кризи Росія різко скоротила фінансування "республік". При цьому без допомоги Росії "ЛДНР" нежиттєздатні.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...