"Поїде непідготовлене м'ясо, ніхто їх навчати не буде": Окупант розповів знайомому про реалії мобілізації в РФ. Аудіо

Російський окупант поскаржився знайомому на умови, у яких військам РФ доводиться воювати в Україні. За його словами, недосвідчених мобілізованих ніхто навчати не буде – їх кинуть на передову як гарматне м'ясо, передають Патріоти України.

Перехоплену телефонну розмову загарбника 16 жовтня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. "Я не розумію взагалі, що тут відбувається, якась маячня, я ось військова людина. ...Тут нічого немає, позаду дерева, ні світла, ні води, нічого, одна криниця, живеш як у кам'яному віці. Ні інтернету, нічого", – розповів військовий РФ (щоб прослухати аудіо, доскрольте новину до кінця).

Він додав, що не в курсі того, що відбувається в Росії, оскільки не має змоги читати новини. У відповідь знайомий розповів йому про так звану часткову мобілізацію, оголошену Кремлем: 200 тис. вже набрали в армію, а ще 200 тис. втекли до Казахстану, Грузії та Монголії. При цьому російське телебачення показує, як мобілізовані нібито проходять навчання перед відправкою на фронт.

"От цих, яких наберуть, це просто зараз поїде непідготовлене м'ясо сюди. Не будуть нікого навчати. Ти чуєш, що я тобі кажу? Ось я приїхав туди 17-го числа, а 25-го поїхав. А мені теж обіцяли, що два місяці нас навчатимуть. Ти нікому не вір. Я не один поїхав такий, тут набрали ось таких же добровольців, половина яких автомата в руках не тримали, і вони такий же строк тут були, розумієш? Вони були 5-10 днів і вони всі поїхали", – розповів окупант.

За його словами, представники ПВК "Вагнера", які воюють разом із ним – "усі тюремники з важкими термінами": "Їх хочуть пустити вперед. Тут уже нас лякають тюремними термінами і так далі, і так далі. За залишення позицій, за дезертирство". Російський військовий також поскаржився на нестачу озброєння та удари Збройних сил України.

"Я кажу: "Де "Гради", де літаки? Взагалі, де все є?" Прилетіть ви туди, дві "сушки" підніміть, їх там два "Грачі" (Су-25. – Ред.), розх**рте ви це село, та що ми з ним вже два тижні тут бухаємось. У нас квадрокоптери бояться в дощ літати. Ці (ЗСУ. – Ред.) літають і в дощ, і в сніг, і в ожеледь, і коли хочуть. Ні тепловізорів (у окупантів. – Ред.) немає, у цих є все, блін, я взагалі не розумію", – сказав окупант.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...