"Пойдет под этим в Раду!": Екс-соратниця Януковича і Скабєєва влаштували істерику на ТБ (відео)

На російському пропагандистському телебаченні показали страхітливий сюжет про те, що президент України Петро Порошенко нібито збирається змінити символіку партії БПП на наступних виборах до Верховної Ради. Вона нібито буде нагадувати нацистську свастику, повідомляють Патріоти України.

Фейк озвучила скандальна російська пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1". Вона послалася на твіт одіозної екс-міністра юстиції часів Януковича Олени Лукаш, яка "прославилася" репресіями проти учасників Євромайдану.

"Чудовий прапор намальований для блоку панамських патріотів. Не вважаєте?" — написала у своєму пості опальна екс-чиновниця, розмістивши картинку, запозичену з жартівливих інтернет-пабліків.

Рупори Кремля тут же підхопили це вкидання і видали його за реальний намір Порошенка змінити символіку своєї партії на "нацистську".

"Зараз страшні кадри! Не лякайтеся, це не те, що ви собі негайно подумаєте і уявите. З посиланням на Олену Лукаш, міністра юстиції в минулому, показуємо вам прапор Петра Порошенка, з яким він має намір виступати в українській Верховній Раді. Ця циферка 25 — ті самі відсотки, з якими Петро Олексійович закінчив українські вибори. Це не те, що ви подумали. Ось так буде виглядати його чи то прапор, чи то емблема. Не дай Боже, але дуже багато інформації зараз надходить", — уїдливо прокоментувала безглуздий фейк Лукаш Скабєєва.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше російські пропагандисти гнівно відреагували на зміну шевронів 72 окремої механізованої бригади ЗСУ імені Чорних Запорожців. На них зображений череп і напис: "Україна або смерть". Рупори Кремля побачили в них відсилання до символіки нацистської Німеччини і звинуватили українських захисників у підтримці гітлерівської ідеології.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...