"Поїхали за горілкою і звернули не туди": Окупант розповів, як його товариші через пияцтво "героїчно" потрапили в полон

Російські окупанти зізнаються одне одному в пияцтві, яке панує в лавах їхніх військ, що воюють проти ЗСУ на фронті в Україні. Вони не приховують, що це нерідко призводить до здачі в полон і подальшого висвітлення керівництвом таких ситуацій як "героїчних" вчинків, передають Патріоти України.

Розмова двох військовослужбовців ЗС РФ про товаришів-алкоголіків у підрозділі була перехоплена фахівцями Головного управління розвідки Міноборони України.

Під час бесіди один із загарбників запитує іншого, чи відомо йому щось про чийогось братуху, а той відповідає, що той зник ще торік навесні, "по п’яні" звернувши не туди й потрапивши на українських захисників.

"Він там у травні зник. Ну не зник, а п’яний поїхав за горілкою й звернув не туди, бл*дь", – розповів окупант.За його словами, той товариш був не один, а зі співслуживцями. Вантажівку, якою вони пересувалися, знайшли розбитою ПТУРом, але тіл на місці прильоту не виявили. Пізніше їхнє командування створило фейкову історію про чергову "геройську" смерть російських військових під час путінської "спецоперації".

Його співрозмовник додав, що дійсно на батьківщині в РФ брат згаданого "героя" поширює байки про доблесний вчинок свого родича.

"Він уже тут розвив історію, бл*дь, геройської смерть нах*й, геройської здачі в полон у несвідомому стані. Тепер всі чекають назад героя, бл*дь. Десь там вони чи то знайшли ось списки якість, чи то десь хтось промелькнув на камері, х*й знає", – підтвердив окупант.

Інший висловив здивування щодо того факту, що солдат ЗС РФ, про якого вони говорять, може виявитися живим.

"А, живий?.. Ху*ня повна, а Чинілов що у нас? В полоні. Не обміняли його, там же обмін був здається як?", – поцікавився він про ще одного загарбника, почувши у відповідь припущення "можливо й так".

А в ГУР нагадали, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, військовослужбовцям і найманцям російської армії буде справедлива відплата.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...