Поїхав у "ДНР": Казанський розповів подробиці про загадково вбитого на Донбасі американця (фото)

Живим після подорожі у "молоду республіку" Вільяма Рейлі вже більше ніхто не бачив.

Терористи "ДНР" дали дозвіл на перепоховання тіла американця Вільяма Рейлі, який поїхав воювати на боці проросійських окупантів на Донбасі. Його могила була знайдена в Шахтарську Донецької області ще в 2018 році. Про це повідомив в Twitter журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Бойовики дали дозвіл батькам на ексгумацію і перепоховання тіла в США", – уточнив він. Згідно з інформацією в "документі" окупантів, Рейлі буде похований у м. Саутфілд в штаті Мічиган. Він зник після того, як в травні 2015 року, перебуваючи в Москві, познайомився з Михайлом Полинковим, який займається вербуванням і відправленням на Донбас російських найманців.

З російської столиці Рейлі поїхав до Ростова, де у нього вкрали всі гроші. З Ростова він повинен був їхати в "ДНР", але зв'язок з ним обірвався. Батьки Вільяма намагалися зв'язатися з Полинковим, але той дав зрозуміти, що американець нібито був заарештований російськими спецслужбами.

Знайти живим Рейлі так і не вдалося – його могилу виявили в Шахтарську. Вона була датована серединою 2015 року, тобто незабаром після того, як він зник в Ростові.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...