"Поїздку оплатила дружина, зуб даю": Главу фракції "Слуга народу" помітили у найдорожчому готелі на Мальдівах (фото)

Главу фракції "Слуги народу" у Верховній Раді Давида Арахамія помітили відпочинку в одному з найдорожчих готелів на Мальдівських островах. Відповідне фото опублікував на своїй Facebook-сторінці політолог Андрій Смолій, передають Патріоти України.

За його словами, головний "Слуга Народу" в українському парламенті зараз знаходиться в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.

"Ви питаєте де якісні вакцини? Де підтримка бізнесу? Де адекватна міжнародна політика? Так ось вона", - іронічно зауважив автор поста.

Раніше цей же знімок виявився в коментарях на сторінці Давида Арахамія. У підписі до фото автор зазначила, що він був зроблений в готелі Amari Havodes Maldives.

"Прості хлопці з народу. На великах припливли, з робочим візитом, поїздку оплатила дружина, зуб даю", - написала вона. В "Слузі народу" відпочинок глави фракції на Мальдівах поки не коментували.

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...