Покарати злочинців! Україна ввела санкції проти окупантів Криму

Кабмін ввів санкції проти тих, хто руйнує об'єкти культурної спадщини в окупованому Криму, здійснює там теле- і радіомовлення, а також поставляє матеріали для оборонно-промислового комплексу РФ. Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій, передають Патріоти України.

"Ті, хто думають, що на території нашого півострова можна робити все, що їм захочеться – глибоко помиляються! Їх незаконна діяльність є злочином, а будь-який злочин має бути покараний", – відзначається в заяві.

Санкції прийняті відносно осіб, які проводять незаконні пошукові роботи на об'єктах археологічної спадщини, що знищують, руйнують або ушкоджують культурну спадщину.

"Зокрема, це 39 юридичних осіб, зареєстрованих на території РФ, і 22 юридичні особи, зареєстровані на території Криму за російським законодавством", – йдеться у заяві.

Також санкції торкнуться тих, хто незаконно мовить на захоплених у Криму радіочастотах. "Це 19 юридичних осіб, зареєстрованих на території РФ і 15 юридичних осіб, зареєстрованих на території АР Крим та м. Севастополя за російським законодавством", – відзначили в Міністерстві.

Окремий проєкт розпорядження передбачає застосувати санкції до юридичних осіб, залучених до постачання матеріалів, обладнання та послуг підприємствам оборонно-промислового комплексу Російської Федерації, незаконно розташованих у Криму.

"Зокрема, це 33 юридичні особи, зареєстровані на території РФ і 3 юридичні особи, зареєстровані на території АР Крим та м. Севастополя за російським законодавством", – написано в повідомленні.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...