Показали масу слабких місць Кремля: У легіоні "Свобода Росії" розповіли про рейди на Бєлгородщині

Показали масу слабких місць Кремля: в легіоні "Свобода Росії" розповіли про рейди на Бєлгородщину

Так звана "сіра зона" в Білгородській області РФ знаходиться під контролем легіону "Свобода Росії". Про це виданню "Апостроф" розповів представник легіону "Свобода Росії" із позивним "Цезар", передають Патріоти України.

Він не став описувати подробиці, оскільки противник, за його словами, не має власної інформації, часто спираючись на те, що ЛСР та РДК розповідають у відкритих джерелах.

"Рано чи пізно ми звільнимо досить велику територію, щоб створити там свій суб'єкт та показати приклад того, що Росія може бути іншою", - зазначив "Цезар".

Він упевнений, що похід російських легіонерів закінчиться у Кремлі, і вже наступного року там буде інша влада. "Наші рейди показали масу слабких місць Кремля. Точніше: це все – одне суцільне слабке місце. Військові не можуть і не хочуть воювати, цивільна адміністрація, влада – абсолютно паралізована. Вони не можуть допомогти місцевим жителям нічим", - поділився враженнями росіянин.

Крім того, бійця легіону "Свобода Росії" вразило, що російські військові грабують своїх власних жителів і знищують свої ж власні села. "Мені здається, що їм байдуже, що розстрілювати з гармат – Харків чи Вороніж", - дивується "Цезар".

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...