Показав приклад: Окупант із Чувашії знявся в рекламі армії РФ і загинув в Україні - не прослужив і місяця (відео)

На війні проти України було ліквідовано окупанта із Чувашії Сергія Станового. Ще в липні він знявся в пропагандистському ролику, де хвалився своїм бажанням приєднатися до злочинної "спецоперації" і вихваляв РФ. Про це на своєму каналі в Telegram у четвер, 18 серпня, повідомило міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm, передають Патріоти України.

Судячи з наявних даних, контрактник не прослужив в армії країни-агресорки і місяця. "Найкраща соціальна реклама війни на Росії", – пожартував автор посту InformNapalm.

Відомо, що Становий – батько трьох дітей, який жив у Новочебоксарську. Раніше він служив у російських прикордонних військах (63-й прикордонний загін у Біробіджані), прикордонником. Потім – працював монтажником у будівельній фірмі в Чебоксарах

Окупант заявляв, що гроші йому "не такі важливі" і він патріот. У пропагандистському відео чоловік говорив, що воюватиме "за батьківщину".

Він стверджував, що хотів піти на війну добровольцем, але не склалося. Однак у Росії наприкінці травня змінили правила підписання контракту, дозволивши укладати їх з особами, старшими за 40 років. Так Становий і потрапив на фронт, проте був швидко ліквідований Силами оборони України. Додамо, що старший син Станового навчається на військового. Чоловік говорив, що виховує своїх дітей "патріотами".

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...