Показове бичування головного фіскала держави: "Ви тримайте мене за ідіота?" - Зеленський змусив Власова подати у відставку (відео)

Виконуючий обов’язки Державної фіскальної служби Олександр Власов сьогодні напише заяву про відставку. Про це опальний посадовець заявив в ході розмови з президентом України Володимиром Зеленським в Одесі, зазначають Патріоти України. Перед тим відбувся епічний діалог - як в кіно:

Зеленський: Ми з вами говорили, що ви офіцер, я дуже поважаю, ми з вами домовилися, що ви звільните людей, митників, якщо самі не підуть на те, щоб написати заяви про відставку. Правильно? Після цього я побачив ваш пост у фейсбуці, дуже порадів, подумав, дійсно нормальна людина. З’явився. Я побачив, що ви їх звільнили, а потім попросив надати мені документи, реальні. Вони не співпадали з вашим постом у фейсбуці. Ви людей відправили у відпустку. Можна невелику доповідь?

Власов: За той обмежений термін мета досягнута. Вони звільнені від виконання обов’язків. Два чиновники, Салагор (Начальник Чернівецької митниці, — ред.) і Прокопчук (Начальник Львівської митниці, — ред.) пішли у відпустки за станом здоров’я близьких родичів. Я можу окремо доповісти.

Зеленський: Ви вважаєте, що я ідіот, справді?

Власов: Вони написали заяви про відставку.

Зеленський: Я вам задав інше питання зараз. Ну добре я, ви нас вважаєте ідіотами?.

Власов: Ні.

Зеленський: Я хотів, щоб ви написали заяву про відставку.

Власов: Так, пан президент.

Зеленський: Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна, якщо ви не можете впоратися з людьми з вашої вертикалі. Скажіть мені, будь ласка, дату, щоб я знав це не з фейсбуку, а з реальних докумнетов, коли ви це зробите?

Власов: Щодо моєї відставки?

Зеленський: Так.

Власов: Я сьогодні напишу і відправлю її.

Нагадаємо, 6 липня Володимир Зеленський провів жорстку розмову з начальниками митниці Західної України. Вони відмовилися подавати у відставку і тоді це пообіцяв зробити в. о. голови ГФС Олександр Власов. Через кілька днів він написав, що вони звільнені.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...